Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Kerst komt eraan, extra koopzondagen en inpakcentrale in centrum

Algemeen 658 keer gelezen

UDEN | Uden pakt uit voor kerst. Er zijn extra koopzondagen op zondag 15, 21 én 29 december. Je kunt gebruik maken van een heuse inpakcentrale, zodat je jezelf niet meer druk hoeft te maken over het inpakken van je cadeaus die je in het centrum hebt gekocht.

Aan de Sacramentsweg, naast TUI, kun je gratis al jouw kerstcadeaus die in het centrum gekocht zijn in laten pakken van 12.00 tot 17.00 uur. Dit kan op zaterdag 14, zondag 15, zaterdag 21 én zondag 22 december. Bij de inpakcentrale worden al jouw cadeaus - groot en klein - met veel liefde voorzien van prachtig pakpapier, lint en strik. Daar kun je mee thuis komen!

Koopzondag
Op zondag 15 december zijn er gezellige kerstkoren te vinden in het centrum, waardoor je meteen helemaal in de kerstsfeer komt. Ook kun je op deze dag en op zondag 22 december een speciale komische kerstact verwachten. Op koopzondag 29 december is het weer genieten geblazen met met Dixielandbands en natuurlijk Uden on ice op de Markt. Wil je een ritje maken in een echte arreslee? Dat kan op zaterdag 21 december.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant