MarieChristien Verstraten en Tinus Verstraten.
MarieChristien Verstraten en Tinus Verstraten.

Nieuwe gedichten en kerstgevoel bij 'Verstraten en Verstraten'

Algemeen 565 keer gelezen

UDEN/ZEELAND | Zangeres MarieChristien Verstraten en Tinus Verstraten van het Kwartjesvolk verzorgen op zondag 22 december in Café-Zaal Eetcafé 't Oventje in Zeeland aan Voor-Oventje 32 een sfeervolle middag, volledig in het teken van Kerstmis.

Het is voor de 'Verstratens' al de elfde editie van 'Verstraten en Verstraten'. "Vanuit het Brabantse wereldje is er een bijzondere vriendschap ontstaan tussen ons", vertelt MarieChristien. De Volkelse zangeres zingt zowel Brabantse als Nederlandstalige liedjes. Tinus uit Zeeland is bekend als lid van 't Kwartjesvolk. Hij draagt op 22 december een aantal eigen gedichten voor, onder meer over dingen die hem bezighouden. Hij presenteert daarnaast zijn nieuwe gedichtenbundel 'Hoe ik het zie'. Het is zijn tweede gedichtenbundel, nadat in 2015 'Zomaar' al uit kwam. "Het is voor ons een spannende middag omdat het erg persoonlijk is. Tegelijkertijd hangt er een luchtige sfeer, want Tinus zal ook wat grappige dingen vertellen tussendoor. Intiem, luchtig én persoonlijk, dat is precies te sfeer die we neer willen zetten. Een huiskamergevoel met warme gedachten."

Kaarten
Met de zang en geraakte gedichten van Marie Christien Verstraten en Tinus Verstraten hoopt het duo zo'n zestig tot zeventig mensen een intiem kerstgevoel te geven. Geïnteresseerden zijn vanaf 14.00 uur welkom; het programma begint om 14.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te koop via; www.mariechristien.nl, Café-Zaal 't Oventje; 0413 45 39 62 en Tinus Verstraten; 06 51 56 58 40.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant