Kom de feestdagen vieren bij Coppens Warenhuis.
Kom de feestdagen vieren bij Coppens Warenhuis.

Coppens knallers rondom de jaarwisseling

Zakelijk 754 keer gelezen

VOLKEL | Coppens Warenhuis in Volkel is er ook dit jaar in geslaagd om een hele mooie collectie vuurwerk samen te stellen. Bij Coppens is weer een speciale showroom geopend voor vuurwerk.

Daar staan alle dummies en pakketten zodat je kunt zien wat je bestelt. De collectie compoundvuurwerk is dit jaar nog flink uitgebreid. Met compoundvuurwerk hoef je maar één lontje aan te steken; je hebt dan meteen een mooie show. De voorverkoop van vuurwerk duurt tot vrijdag 27 december. Je bent er dan van verzekerd dat de door jou gekozen producten nog op voorraad zijn. Bij bestellingen vanaf 40 euro krijg je zelfs nog extra vuurwerk cadeau. Loop dit niet mis en bestel dus op tijd.

Woonaccessoires
De meubelafdeling op de eerste etage van Coppens Warenhuis ziet er mooi uit met de nieuwste woonaccessoires. Om ruimte te blijven houden voor nieuwigheden in het nieuwe jaar zijn er nog een aantal complete woonprogramma's flink afgeprijsd. Mocht je de woonkamer nog een complete metamorfose willen geven dan kun je rond de jaarwisseling nog uiterst voordelig je slag slaan. Maar denk eraan: op deze modellen geldt ook 'op is echt op'.

Coppens Carnavalsweekend
Direct na de jaarwisseling heeft Coppens Warenhuis een nieuw evenement op het programma staan: het Coppens Carnavalsweekend. Op 10 en 11 januari worden de nieuwe carnavalsoutfits voor 2020 vertoond op de catwalk. Coppens is op vrijdag 10 januari speciaal open tot 22.00 uur. Met kortingen, hapjes, drankjes, catwalk en dj belooft dit een topavond te worden. Zaterdag 11 januari wordt een SPEKtakel voor kids. Zij mogen dan de catwalk op en worden op de foto gezet in een echte modeshow. Tijdens deze middag worden er workshops 'Grimas schminken' gehouden. Voor deze workshops kun je je nu al aanmelden en vol is vol. Aan welke workshop ga jij deelnemen? Stoere jongens of lieve meisjes?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant