De nieuwjaarsduik vorig jaar.
De nieuwjaarsduik vorig jaar. Foto: Ad van de Graaf

Duik het nieuwe jaar in bij BillyBird Park Hemelrijk

Algemeen 829 keer gelezen

VOLKEL | BillyBird Park Hemelrijk in Volkel houdt op 1 januari 2020 traditiegetrouw de Nieuwjaarsduik met vuurwerkshow voor jong en oud. Het park is geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

De entree kost 4,95 euro online en 5,95 euro aan de dagkassa. Leden zijn gratis. Het startschot van de twaalfde Nieuwjaarsduik klinkt 's middags om 15.30 uur over het water. De vuurwerkshow, verzorgd door Caffero Event Fireworks en Coppens Warenhuis, wordt gegeven van 17.50 tot 18.00 uur. Iedereen mag komen kijken.

Duikcertificaat
Iedere deelnemer aan de duik ontvangt voor de duik gratis de felbegeerde Unox-muts en het officiële Unox duikcertificaat. Ook staat er voor de deelnemers na de duik een welverdiend kopje oer-Hollandse, warme erwtensoep klaar. Zo kunnen alle deelnemers na de duik lekker opwarmen. Alle deelnemers worden na hun enorme prestatie beloond met een officieel duikcertificaat.

Nieuwjaarsdeal
Voor de liefhebbers is er de hele dag de nieuwjaarsdeal. Geniet van een frietbox voor 4 personen voor 14,95 euro en voor 6 personen voor 19,95 euro. Deze is ook vooraf al online te bestellen via de website www.billybird.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant