Afbeelding

Winterwandeling bij Natuurcentrum De Maashorst

Algemeen 532 keer gelezen

UDEN | Op maandag 30 december is er om 13.00 uur een boeiende wandeling door Natuurgebied De Maashorst. Wandel mee door de wondere wereld van de winter. IVN natuurgidsen hebben een speciale wandeling van ongeveer 5 kilometer uitgestippeld waarbij winterse taferelen te zien zijn en ook een bezoek wordt gebracht aan het begrazingsgebied van de Maashorst.

Misschien zie je wel wisenten, taurossen of Exmoor paarden. Trek stevige wandelschoenen aan. De wandeling start om 13.00 uur bij Natuurcentrum De Maashorst aan de Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Na afloop kun je in het natuurcentrum opwarmen met een heerlijke kom snert met roggebrood en spek. Voor vegetariërs wordt een alternatief geboden.

Deze wandeling is ook geschikt voor iets oudere kinderen. Kosten voor deze mooie winterwandeling bedragen 8,50 euro per persoon. Opgeven vooraf is verplicht om verzekerd te zijn van deelname. Dit kan via www.natuurcentrumdemaashorst.nl waar ook meer informatie te vinden is, of telefonisch via telefoonnummer 0412 61 19 45.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant