Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Moker Ontwerp

Nieuw in Markant: het grote Grand Prix Circus

  •   758 keer gelezen

UDEN | Soms ziet theater Markant Uden een voorstelling voorbijkomen die ze niet kan laten schieten. Het grote Grand Prix Circus met Robert Doornbos en Rob Kamphues is er zo één. Een exclusief toernee dat niet terug te vinden is in Markants seizoensbrochure, maar wél op het podium: op zondag 19 januari komt dit ijzersterke duo naar Uden.

Locatie een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Anekdotes
Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over - hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de één zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

Race-simulater
Onder vroege boekers worden er per avond een vijf raceplekken in simulators weggegeven, waarbij de geluksvogels live op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues mogen racen.

Meer berichten