Afbeelding

Kerstwensboom van Ladies' Circle 41 de Leijgraaf weer gelukt

Algemeen 405 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | De dames van Ladies' Circle 41 de Leijgraaf hebben dit jaar voor de tiende keer de 'Kerstwensboomactie' georganiseerd, een regionale actie voor kinderen door kinderen. "Samen met elf scholen en drie bedrijven hopen wij minder bedeelde kinderen uit onze regio met kerst een cadeautje te geven. Ook dit jaar hopen we dat we zoveel mogelijk kinderen hierdoor een mooie kerst bezorgen", laten de dames van Ladies' Circle 41 weten.

Op de verschillende scholen stonden kerstbomen met daarin kerstballen met een kaartje eraan. Op dit kaartje stond de leeftijd aangegeven van een jongen of meisje voor wie het extra bijzonder is om met kerst een cadeautje te krijgen. De kinderen op school haalden een kerstversiering uit de boom, kochten met hun ouders een cadeautje en legden dat terug onder de kerstboom op school. De Ladies' Circle heeft alle cadeautjes verzameld en heeft ervoor gezorgd dat het bij de betreffende gezinnen voor de kerst nog werd bezorgd. "Dit jaar hadden we een flinke aanvraag vanuit de goede doelen van meer dan 1300 cadeautjes. We hebben ons samen met de scholen en bedrijven ingezet om dit geweldige aantal te halen, zodat we de kerst van al deze kinderen wat meer kleur geven", aldus de ladies.

In Uden hebben zij de steun gekregen van diverse basischolen: De Wijde Wereld, De Cirkel, Vindingrijk, Aventurijn en Udens College. Daarnaast heeft De Ideeënfabriek aangeboden om gebruik te mogen maken van hun locatie om de cadeautjes te sorteren en te overhandigen aan de goede doelen.

Mocht men een (financiële) sponsoring willen doen, dat is meer dan welkom. Voor meer informatie: lc41@ladiescircle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant