Afbeelding

Ga jij zorgen voor een lieve kitten?

Human Interest 598 keer gelezen

UDEN | Deze week vraagt dierenopvangcentrum Hokazo aandacht voor de kittens. Ze zitten merendeels bij pleeggezinnen, maar ook op Hokazo. Kittens die mensen leuk vinden en ook die nog wat tijd nodig hebben om te wennen.

Nikkie, Fergus (foto), Jip, Inimini kunnen alleen geplaatst worden. En die met zijn tweetjes naar een gouden mandje willen verhuizen, zoals Dirk & Gijs, Pip & Muis, Thomas & Maccie, Thunder en Pluisje. Er zitten nog meer kittens in de pleeggezinnen, kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo. Of mail/bel 0413 26 05 46 naar admin@hokazo.nl voor meer info.

Hokazo nieuws
2019 was een bewogen jaar voor Hokazo, dat een enorm aantal dieren opving. Opvallend waren vooral de vele senioren honden en pups, waarvan zich nooit een eigenaar meldde, en de vele katten die harteloos werden gedumpt. De trieste gegevens van het afgelopen jaar. En hoewel nog steeds zo'n 150 dieren wachten op een tweede kans, vond een veelvoud daarvan in de voorbije maanden gelukkig een liefdevol thuis. Hokazo wil jou dan ook van harte bedanken voor je steun. Dankzij jouw adoptie, donatie of inzet als vrijwilliger kan het opvangcentrum haar goede werk voor al die dieren in nood blijven doen. De medewerkers van Hokazo wensen je een gelukkig en diervriendelijk 2020.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant