Logo kliknieuws.nl/uden
The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings.
The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings.

The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings in Markant

  •   keer gelezen

UDEN | De grootste hits van Simon & Garfunkel worden op sublieme wijze gebracht door deze band. Niet voor niks speelden zij de grootste zalen van Nederland al plat. Dit belooft wat voor Markant. Op woensdagavond 15 januari is deze muzikale voorstelling te zien in de Udense Theaterzaal.

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans spelen ze af en toe samen met een strijkersensemble. Zo ook in Uden. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit je ogen en geniet: je waant je terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo.
De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert. Tijdens The Music of Simon & Garfunkel brengen zij wereldberoemde hits als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings is op woensdag 15 januari om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 29,50 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten