Logo kliknieuws.nl/uden
Foto:

Nieuwjaarsconcert van De Karawanken

  •   253 keer gelezen

UDEN | Mannenkoor De Karawanken zet aanstaande zondag in de Kruisherenkapel in Uden de vorig jaar met succes ingezette traditie voort: een concert aan het begin van het nieuwe jaar.

Dit nieuwjaarsconcert biedt een afwisselend programma: beproefd repertoire zoals opera- en klassieke liederen met daarnaast moderne liederen. Het concert opent met een gezongen groet aan het publiek van Richard Wagner. Daarna kan men voor de pauze genieten van wat meer verstillende liederen. Na de pauze komen enkele lichte en luchtigere songs aan bod die passen bij de vrolijke sfeer van Nieuwjaar. En uiteraard bij het begin van het nieuwe jaar een lied dat bij velen herinneringen zal oproepen aan het traditionele Nieuwjaarsconcert zoals dat ieder jaar vanuit Wenen op TV onze huiskamer binnen komt. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent, Marcus de Haard met Frans van Tuijl aan de piano. Het Mondriaan Klarinet Ensemble draagt zorg voor een aantal muzikale intermezzo's. Dit ensemble heeft een heel divers repertoire, van Bach tot Brel en van licht tot klassiek, en staat onder leiding van Christa de Haan-ten Berg.

Het concert begint om 15.00 uur. De prijs van het toegangskaartje bedraagt 15 euro inclusief een welkomstdrankje en een pauzeconsumptie, en is te verkrijgen bij alle leden van mannenkoor De Karawanken, via de website: www.karawanken.nl en via het secretariaat: secretariaat@karawanken.nl. Ook kun je kaarten kopen bij Kunst & Co, Rokado Tabakspeciaalzaak, Wijnhuis Uden en bij Drogisterij Hurkmans in Volkel.

Meer berichten