Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Gitarando Goes Plock in Soos Plock

Algemeen 768 keer gelezen

UDEN | Gitaarmuziek alom tijdens Gitarando Goes Plock in Soos Plock afgelopen zondag. In een bomvolle zaal kwamen verschillende optredens voorbij. 

De middag startte met het nummer Venus van Shocking Blue van alle Gitarandoleiding, compleet met flower powerbril. De ukelele-gitarist Dewi van 10 jaar was samen met haar docent Cindy te horen met Hey Soul Sister. Bij groepsoptredens hoorde het publiek onder meer Accidentally in Love, Other Side van de Red Hot Chili Peppers en Kop in 't Zand van Nielson. Ook waren er twee kindergroepen te horen: een beginnersgroep en gevorderde groep. Alleen al het enthousiasme wat hiervan afstraalde was een applaus waard. Docent Nicole liet een zelfgeschreven nummer horen en er waren twee bandformaties gemaakt rondom twee leerlingen, Don en Merel, die allebei elektrisch gitaarles hebben en daarmee de nummers Highway To Hell en Seven Nation Army lieten horen.
 
Na de pauze trad een mannengitaargroep (+1 vrouw) op met twee nummers van de Eagles. Ook speelde leerling Tigo een indrukwekkend instrumentaal stuk van Harry Sacksioni, een waar genot om te horen en te zien. Met nog wat gitaargroepjes en solo optredens kon gezegd worden dat dit een zeer geslaagde middag was.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant