Logo kliknieuws.nl/uden
Deelnemers aan een cursus.
Deelnemers aan een cursus. (Foto: )

Informatiebijeenkomst over taalcursussen in Oss en Uden

  •   keer gelezen

OSS | De Volksuniversiteit in Oss en omgeving organiseert drie informatiebijeenkomsten in Oss en Uden. Op zaterdagochtend 18 januari zijn diverse taaldocenten aanwezig om je vragen te beantwoorden. Op dinsdagavond 21 januari in Oss en op donderdagavond 23 januari in Uden zijn alléén de docenten voor Nederlands voor anderstaligen (NT2) aanwezig.

Geïnteresseerden die specifieke vragen hebben over de Nederlands NT2 cursus of willen weten op welk niveau ze het beste kunnen instromen, zijn van harte welkom.
-Zaterdag 18 januari van 10.00 tot 12.00 uur en dinsdag 21 januari van 18.00 tot 20.00 uur bij Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94 in Oss.
-Donderdag 23 januari van 18.00 tot 20.00 uur bij Eigen Herd aan de Rooijsestraat 32 in Uden.

Overige cursussen
Volksuniversiteit Oss heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Deze worden veelal verzorgd door docenten die native speakers zijn.
Daarnaast heeft de Volksuniversiteit Oss een zeer gevarieerd overig cursusaanbod, van Persoonlijke ontwikkeling tot Kunst & Maatschappij en van Creatief tot Lichaam & Geest. Maar ook (startende en kleine) zelfstandige ondernemers kunnen weer terecht voor trainingen op het gebied van ondernemen. Tot slot zijn er interessante lezingen en gezellige kookworkshops geprogrammeerd.

Inschrijven via website
Bekijk het volledige cursusaanbod van de Volksuniversiteit op de website www.volksuniversiteitoss.nl. Inschrijven voor een cursus kan ook via de website.

Meer berichten