Logo kliknieuws.nl/uden

Filmavond door Objectief Zeeland

  •   696 keer gelezen

ZEELAND | Foto- dia- en filmclub Objectief Zeeland presenteert op zondag 24 januari weer een film in De Garf in Zeeland. Te beginnen met het tweede deel van het journaal 1981.

Daarin komen fragmenten voorbij van damesvoetbal bij V.C.O., Mariaschool verhuist naar de Vlasgaard, het 10-jarige bestaan van de judovereniging, feestweek Klavertje 4 met onder andere de tentoonstelling 'Pet en Poffer' in Heemhuis, de vijfde fiets mee, 200e Ut Rookelijzer en 37 jaar bevrijding. Ook het vervolg van de bouw van het gemeentehuis, kleiduiven schieten bij de jagersvereniging, volleybalclub Detac en werkgroepen van Zeeland Bewaart Zeeland (ZBZ) komen voorbij.
Bruidsparen
Na de pauze is er een documentaire uit de carnavalsperiode 1987/1988 met Prins Tien Verbruggen. Opgevolgd door oude dia's in een nieuw jasje met een diamanten bruidspaar en zes gouden bruidsparen. De bruidsparen zijn C. Wientjes – van Dongen, A. van Dongen – Willems, A. Bongers – van de Rijt, A. van de Elzen – Verstegen, J. Hendriks – Daamen, J. van de Wijst – Dekkers en A. Jans – van de Loop.

Informatie
De voorstelling op 24 januari begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Voor aanvullende informatie kun je een mail sturen aan Jan van der Aa, via het mailadres objectief.zeeland@zonnet.nl.

Meer berichten