Logo kliknieuws.nl/uden
Opperste concentratie tijdens de vorige editie van de Zellandse Jeugd Quiz
Opperste concentratie tijdens de vorige editie van de Zellandse Jeugd Quiz

Inschrijving Zellandse Jeugd Quiz geopend

  •   189 keer gelezen

ZEELAND | Zeelandse jeugd kan op 15 februari weer meedoen met de vijfde Zellandse Jeugd Quiz. Inschrijven kan vanaf nu.

De jeugdquiz wordt georganiseerd door SBJ en is bedoeld voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool én voor jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar. In teams van drie tot vier jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen zullen ter plekke gesteld worden en kunnen beantwoord worden middels een meerkeuzemogelijkheid. In allerlei categorieën worden vragen gesteld. Denk aan Zellands nieuws, landelijk- en wereldnieuws, muziek, inzicht, weetjes, foto's. Naast de vragen zullen er ook doe- en proefopdrachten uitgevoerd worden. De winnaar krijgt kaarten voor het hele team voor Toverland.

De quiz is in Ambianz in Zeeland. De eerste leeftijdsgroep bestaat uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de jeugd welkom in de Ambianz. De tweede leeftijdsgroep bestaat uit jongeren van het voorgezet onderwijs tot en met 15 jaar. Het niveau van hen is inmiddels wat hoger en daar is de quiz op aangepast. In een andere zaal van Ambianz zullen zij de onderlinge strijd aangaan vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur. Ze zijn welkom vanaf 18.45 uur.

Vanaf 18 januari tot en met 8 februari kun je jouw team inschrijven via www.sjbzeeland.nl. Ook individuele opgave is mogelijk, de organisatie zorgt er dan voor dat je bij een team wordt ingedeeld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Meer berichten