Logo kliknieuws.nl/uden
Een tekening van het nieuwe vergadercentrum.
Een tekening van het nieuwe vergadercentrum.

Vergadercentrum IBN op de schop

  •   722 keer gelezen

UDEN | Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen. Het nieuwe 'Meeters' moet een inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten worden.

Een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden voor de begeleiding en opleiding van medewerkers binnen de werkleerlijn horeca/ catering. Het vergadercentrum krijgt een nieuwe naam: Meeters – Nice to meet you. De officiële opening is op 26 maart. Het bestaande vergadercentrum van IBN krijgt na de verbouwing en restyling onder meer een nieuwe congreszaal voor ruim 200 personen, een nieuw vergaderconcept, een ruime keuken, restaurant en Barista-bar en een royale foyer. Ook krijgen alle zalen een nieuwe look.

Werkleerlijn horeca/catering
Meeters is een merk van IBN. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot professionele horecamedewerkers. Kandidaten krijgen in de werkleerlijn bij Meeters de mogelijkheid om op diverse plekken ervaring op te doen. Volgens de visie van IBN verdient iedereen een kans op de arbeidsmarkt: ook mensen die het zonder extra hulp (nog) niet redden. Voor meer informatie over de werkleerlijn horeca/ catering zie www.ibn.nl (Kijk bij werkzoekende). Meeters is gevestigd aan de Hockeyweg 5 in Uden. Tijdens de verbouwing is het vergadercentrum gewoon geopend.

Meer berichten