Daadkracht was de organisatie in 2019 verantwoordelijk voor ruim 55.000 publicaties. (foto: Ad van de Graaf)
Daadkracht was de organisatie in 2019 verantwoordelijk voor ruim 55.000 publicaties. (foto: Ad van de Graaf)

Samenwerking gemeente Uden en Daadkracht

Algemeen 943 keer gelezen

UDEN | Met ingang van januari helpt Daadkracht de gemeente Uden met het elektronisch publiceren van bekendmakingen. Met de handdruk van burgemeester Hellegers is de samenwerking beklonken op het gemeentehuis. De Brabantse gemeente is hiermee één van de ruim 270 overheden die al eerder kozen voor de expertise, hulp en zekerheid van Daadkracht.

Voor directeur-oprichter Bart-Jan Flos is de samenwerking tussen Uden en Daadkracht extra belangrijk. Deze Brabantse gemeente heeft een speciaal plekje in zijn hart. Flos is vijftien jaar geleden in Uden gaan wonen en er al jarenlang maatschappelijk actief, o.a. als secretaris van Hockey Club Uden en als buurtbemiddelaar. "Het is voor mij heel bijzonder dat de gemeente waarin ik woon en ik maatschappelijk betrokken ben na een uitgebreid offertetraject voor Daadkracht heeft gekozen", vertelt Bart-Jan Flos. Daadkracht werkt voor de grootste en kleinste gemeenten van Nederland, maar ook voor een groot deel van de Nederlandse provincies, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen. Zo werkt de organisatie al jaren voor bijvoorbeeld de provincie Noord-Brabant en de gemeente Amsterdam.

Nu maakt ook Uden de overstap. Vanuit de gemeente wordt uitgekeken naar de samenwerking. "Het aanleveren van officiële bekendmakingen bij Daadkracht is erg makkelijk en het proces bevat weinig stappen. Dit gaat veel tijd schelen. Daadkracht Bekendmaken scoorde in het offertetraject zowel op kwaliteit als op prijs beter dan de concurrentie", aldus Claus van Heesch, afdelingshoofd Middelen van de gemeente Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant