Afbeelding

Nieuw project 'Follow Up' voor volwassenen van start

Algemeen 636 keer gelezen

UDEN | Geïnspireerd door het zeer succesvolle Sjors Sportief/Creatief project voor basisschoolleerlingen mogen nu ook de volwassenen in Uden in 2020 gaan kennismaken met verschillende activiteiten. Het nieuwe project dat 'Follow Up' gaat heten wordt ontwikkeld door Cultuur- en SportStimulering Nederland in samenwerking met GUUS beweegt je. Het heeft als primaire doel om volwassenen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en cultuur binnen de regio. 

Beweeg- en cultuuraanbieders openen de deuren voor volwassenen, vaak helemaal gratis. Vrijblijvend kan meegedaan worden, zonder verplichtingen en samen met anderen. Alle verenigingen/aanbieders uit de regio Uden krijgen de mogelijkheid om hun kennismakingsactiviteit aan te bieden op de website www.guusbeweegtje.nl. Volwassenen kunnen zich hier ook inschrijven. 

Aanmelden
Meld jouw activiteit voor 10 februari aan via www.guusbeweegtje.nl en deze activiteit wordt online getoond, maar ook geplaatst in een brochure. Deze wordt online en offline verspreid in de gemeente Uden.

Meer informatie
Ben je geen vereniging, maar wil je toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Neem dan contact op met info@guusbeweegtje.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant