Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Wie wordt Prins Porcellus de 55ste?

Carnaval Carnaval 1.520 keer gelezen

UDEN | We moeten nog even geduld hebben, maar aanstaande vrijdag is het zover. Dan wordt de jubileumprins bekend gemaakt tijdens de eerste van vier pronkzittingen van CS de Knoerissen in Markant Uden.

Dit jaar staat er elke avond een ander line-up. Natuurlijk met spetterende acts en heerlijke meezingers. Elke avond anders, maar vooral aantrekkelijk vermaak. Alle voorbereidingen zijn getroffen zodat de zittingen op vrijdag 31 januari kunnen starten met de grootse onthulling van Prins Porcellus LV. Zijn jullie ook zo benieuwd naar wie de jubileumprins wordt? Na dit grootse moment kan het carnavalsseizoen 2020 écht van start gaan. We zetten het programma die avond voort met tonproater Erik Mulder , cabaretgroep Applaus Amusement en de Újese buut. Ook de Porcella's schitteren deze avond en Joyce van der Sangen sluit af met swingende en bekende melodieën. Op zaterdag 1 februari huldigen we het Groowt Újes Talent 2020. Dit jaar is dat niemand minder dan Ruud Alofs. Een talentvolle ondernemer met een mooie visie op 'groen ondernemen'. Deze avond kan je ook genieten van tonproater Peter van der Maas, wordt de Újese buut verzorgd door Patrick van den Elzen en zijn er optredens van Applaus Amusement, Joyce van de Sangen en de Porcella's.

Op vrijdag 7 februari hebben we wat extra's in petto. Naast de spectaculaire opening, is er dans, muziek en lachen met tonproater Erik Mulder, cabaret van Jeroen's Clan en zal Rob Bouwman in de 'ton' staan. Ook Applaus Amusement en de Porcella's staan op het programma en de avond wordt door Joyce van de Sangen muzikaal afgesloten.

Tijdens de laatste Pronkzitting op 8 februari wordt de kersverse Knoergoeie Brabander Pieter van den Hoogenband geëerd, die deze avond in het middelpunt van de belangstelling staat. Cabaretgroep Jeroen's Clan en tonproater Ton Brekelmans zullen zorgen dat de lachspieren bewegen. Dans en muziek worden verzorgd door onze eigen Dansgarde en Hofkapel en Joyce van der Sangen sluit af met bekende en swingende melodieën. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen bij Shell Schimmel aan de Kornetstraat in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant