Kloosterpark is direct verbonden met het Retraitehuis.
Kloosterpark is direct verbonden met het Retraitehuis.

Neem een kijkje in gloednieuwe appartementen Kloosterpark

Wonen 1.664 keer gelezen

UDEN | Senioren krijgen op vrijdag 7 februari (tussen 14.00 en 16.00 uur) en zaterdag 8 februari (tussen 11.00 en 13.00 uur) de kans vrijblijvend een bezoek te brengen aan de splinternieuwe huurappartementen aan het Kloosterpark in Uden, gelegen in het groen achter Het Retraitehuis.

In Kloosterpark woont u in een volledig zelfstandig appartementengebouw met eigen hoofdingang. Op de begane grond is een aantal zorg- en serviceverleners gevestigd voor zorg, ontspanning en wellness dichtbij huis. Kloosterpark is via een passage direct verbonden met het Retraitehuis. Zo kunt u comfortabel en veilig deelnemen aan activiteiten en gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte voor een kopje koffie, een feestelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn. De service- en zorgverlening vanuit het Retraitehuis worden verzorgd door Laverhof. De service- en zorgverlening is geheel in overleg met zorgorganisatie Laverhof af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Meer informatie over de verschillende type appartementen, huurprijzen, servicekosten enzovoorts is te bekijken op de website www.kloosterpark-uden.nl of op te vragen bij de verhurende makelaar Van de Ven Garantiemakelaars uit Uden. Mocht u niet kunnen wachten tot de open dagen dan is er gelegenheid voor het maken van een afspraak op een ander moment. De makelaars van Van de Ven Garantiemakelaars uit Uden ontvangen u graag tijdens de open dagen op 7 en 8 februari. Meer informatie is te verkrijgen via Van de Ven Garantiemakelaars, Pres. Kennedylaan 153 Uden, via telefoonnummer 0413 26 19 05 of mail info@vandevengarantiemakelaars.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant