Logo kliknieuws.nl/uden

Wim Uijtdewilligen over zijn reis door Zuid-Afrika

  •   keer gelezen

UDEN | Wim Uijtdewilligen houdt houdt donderdagochtend 13 februari een lezing in het Mondriaanhuis in Uden. Hierin zal hij zijn rondreis door Zuid-Afrika bespreken.

Is het stil in de wintermaanden? Kom deze winter naar het Mondriaanhuis en laat je verrassen door het aanbod van Kunst&Co en bibliotheek Uden. De agenda van de Winterse Ontmoetingen staat weer vol met leuke bijeenkomsten, soms met een serieus onderwerp, maar altijd ruimte voor wat gezelligheid. Op 13 februari staat een lezing van Wim op het programma.

Skitterend Zuid-Afrika
Wim heeft een prachtige rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Tijdens de lezing zal hij mooie foto's laten zien en vertellen over een 'skitterend Zuid-Afrika': het mooie landschap, de vriendelijke en levenslustige mensen en het ongelooflijk rijke dierenleven. Ook Nelson Mandela, waarvan de herinnering nog alom aanwezig is, zal aan bod komen.

Informatie
Kaartjes zijn te koop bij www.nobb.nl of bij de bibliotheek. De entree bedraagt 3 euro. De lezing duurt van 09.30 tot 11.00 uur. Vanaf 09.00 is iedereen welkom.

Meer berichten