Afbeelding

Diverse wandel- en fietstochten bij Natuurcentrum De Maashorst

Algemeen 637 keer gelezen

UDEN | Je kunt bij Natuurcentrum De Maashorst terecht voor diverse wandel- en fietstochten. Het natuurcentrum probeert steeds nieuwe tochten te maken, zodat het gebied beter op de kaart komt en alle bijzonderheden voor alle belangstellenden goed te bezoeken zijn.

De Maashorst biedt fietstochten naar de Wijstgronden, het Vluchtoord uit de Eerste Wereldoorlog, een planetenfietspad, een fietspad dwars over de Maashorst en een fietstocht 'begraven door de eeuwen heen'. Hierbij komen natuur, cultuurhistorie en het wijstverschijnsel ruim aan bod. Ook om te wandelen heeft de Maashorst opties. Behalve de zes vaste wandelingen biedt het natuurcentrum een lange historische akkerdorpenwandeling, een lange wandeling naar De Pannekoekenbakker in Zeeland en een nieuwe, korte wandeling naar het begrazingsgebied.

Wil jij dieren zien?
Er is veel belangstelling voor de grote grazers van de Maashorst, maar er zijn evenveel bezoekers die ze liever niet tegenkomen. De Maashorst streeft naar evenveel activiteiten met en zonder dieren, zodat ieder naar eigen voorkeur kan genieten van het natuurcentrum. Alle wandel- en fietskaarten zijn in het natuurcentrum te koop. Voor meer informatie ga naar natuurcentrumdemaashorst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant