Afbeelding

Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Algemeen 522 keer gelezen

UDEN | Vanaf 1 maart kun je weer digitaal aangifte doen voor de belasting. Kun jij hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een deskundige die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je in maart en april terecht bij spreekuren in het Belastingcafé in bibliotheek Uden.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Uden gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de bibliotheek bent. Valt je inkomen of vermogen binnen de grenzen van de huur- of zorgtoeslag dan kun je een afspraak maken. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt die nodig zijn voor de aangifte. Je zorgt zelf voor een werkende DigiD of machtiging voor de aangifte inkomstenbelasting 2019. Het spreekuur is alleen voor particulieren, geen ondernemers of zzp'ers.

Aanmelden
Aanmelden kan in de bibliotheek of telefonisch via telefoonnummer 0413 26 31 01. Belastingcafé Uden is een initiatief van de Bibliotheek Uden in samenwerking met Sociaal raadsliedenwerk en gezamenlijke ouderenbonden Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant