Adriaan Sanders.
Adriaan Sanders.

Winterse Ontmoetingen in het Mondriaanhuis: een greep uit de geschiedenis van Uden

Kunst en cultuur 545 keer gelezen

UDEN | Adriaan Sanders vertelt je op dinsdag 18 februari in het Mondriaanhuis alles over de geschiedenis van Uden tijdens de lezing 'een greep uit de geschiedenis van Uden'.

Dolle Dinsdag in 1944 maar ook de bijzondere bekerwedstrijd tussen Ajax en UDI'19. Het zijn maar twee voorbeelden van de bijzondere verhalen uit de Udense geschiedenis. Schrijver en Uden-kenner Adriaan Sanders heeft inmiddels 100 verhalen opgetekend. Deze zijn verschenen in de serie Grepen uit de geschiedenis van Uden (deel 1 t/m 4). Tijdens deze bijeenkomst zal Adriaan een aantal mooie verhalen uitkiezen en ons meenemen in het Uje van vroeger.
Toegang is 3 euro (exclusief koffie/thee). Kaartjes zijn te koop via de website www.nobb.nl of in de bibliotheek. Deze bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur ben je welkom.

Winterse Ontmoetingen
De lezing is onderdeel van Winterse Ontmoetingen. Is het stil in de wintermaanden? Kom deze winter naar het Mondriaanhuis en laat je verrassen door het aanbod van Kunst&Co en de Bibliotheek. Bekijk de agenda van de Winterse Ontmoetingen. Leuke bijeenkomsten, soms met een serieus onderwerp, maar altijd ruimte voor wat gezelligheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant