Afbeelding

Enthousiaste Skippy zoekt een lief baasje

Human Interest 900 keer gelezen

Skippy is het asieldier van deze week. Skippy is een lief en enthousiast meisje van 5 jaar oud (kruising Staffordshire Bullterriër). Ze is vastgebonden aan een boom gevonden en naar het asiel gebracht. Daar wacht ze inmiddels alweer een hele tijd op een warm thuis.

Skippy werkt graag en leert snel. Ze wordt uit voorzorg uitgelaten met een muilkorf, omdat ze fel kan reageren op andere honden. Hier heeft ze geen problemen mee. Skippy is een enorme knuffelkont en dol op aandacht. Ze wacht dan ook met smart op een liefdevol verwenmens. Kijk voor haar volledige verhaal op www.dierenasiels.com of www.facebook.com/hokazo.

Hondenvrijwilligers
Hokazo is op zoek naar mensen die willen helpen met het verzorgen van de honden. Extra handen zijn alle dagen welkom, van maandag tot en met zondag, zowel in de ochtend als de middag. Vanaf 08.30 uur worden de kennels schoongemaakt en de honden op de weides gezet, vanaf 13.30 uur wordt er met ze gewandeld. Hokazo vangt veel grote en sterke honden op, zoals staffords, mastino's en bulldogs. Vrijwilligers moeten dus stevig in hun schoenen staan en liefst enige ervaring hebben met honden. Heb je interesse of vragen? Mail dan admin@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant