Afbeelding

Leer omgaan met computer, internet of social media

Algemeen 428 keer gelezen

BOEKEL | Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De bibliotheek helpt je verder, met de cursus Klik & Tik. Je leert omgaan met de computer, een e-mail sturen, iets opzoeken of kopen op internet, downloaden en nog veel meer. Iedereen kan deelnemen en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Sint-Jangebouw in Boekel. Stap voor stap wordt geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo. De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los kunt volgen. In Boekel zijn momenteel weer een aantal plaatsen vrij, er kan op ieder willekeurig moment worden ingestroomd.

Kosten voor deelname voor bibliotheekleden bedragen 15 euro, voor niet-leden zijn de kosten 25 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier in de bibliotheek, via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492 32 32 45. Degenen waarvoor de kosten een probleem vormen, kunnen gebruik maken van de minimaregeling via de gemeente Boekel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant