Bereid je voor op een avond klassiek Britse komedie.
Bereid je voor op een avond klassiek Britse komedie.

Topcomedy én diner met Faulty Towers in Markant Uden

Kunst en cultuur 201 keer gelezen

UDEN | Theater Markant Uden combineert het beste van twee in één show: een heerlijk diner en fantastische comedy. Op zaterdag 29 februari kan het publiek genieten van Faulty Towers, The Dining Experience. Het publiek gaat dineren in het hotel en laat zich bedienen door Sybil, Basil en Manuel.

De gasten van Faulty Towers, The Dining Experience worden meegesleurd in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Zij krijgen een avond klassiek Britse komedie voorgeschoteld, inclusief een verzorgd driegangendiner (excl. drankjes). De rollen van Sybil, Basis en Manuel worden vertolkt door 's werelds beste imitatoren van het illustere trio. De show is daarom dan ook helemaal Engelstalig.

De dertiende aflevering
Deze show haalde al eerder succes op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival. Bijzonder daarom, dat deze voorstelling nu te zien is in Nederland, in Theater Markant Uden. Het is de nooit opgenomen dertiende aflevering voor tv, die werkelijkheid wordt in het theater.

Informatie
Faulty Towers, The Dining Experience is op zaterdag 29 februari om 19.00 uur te beleven in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 69 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant