Lodewijk de Kruif: 'Erp gaan we niet onderschatten'
Lodewijk de Kruif: 'Erp gaan we niet onderschatten' Foto: Peter Kuijpers

De Kruif (UDI'19): 'Wij nemen wedstrijd met Erp uiterst serieus'

Voetbal 1.471 keer gelezen

UDEN | UDI'19/CSU is donderdagavond torenhoog favoriet voor het bekerduel met Erp. Ondanks die favorietenrol neemt UDI-coach Lodewijk de Kruif het treffen bij de buurman niet lichtzinnig op. "Erp heeft een aantal spelers met een UDI-verleden. Zij zullen zich willen bewijzen", zegt de Edenaar.

"Voor ons is de districtsbeker de enige kans op een hoofdprijs. Alleen SV Meerssen zit er als hoofdklasser nog in, dus we zijn het bijna aan onze stand verplicht om ver te geraken. Wij zullen voor het duel met Erp ook geen concessies doen qua opstelling. Van onderschatting wil ik ook niets weten. Wij benaderen deze wedstrijd zoals we ook doen in de hoofdklasse."
UDI'19 tankte afgelopen zondag vertrouwen door de Hoofdklasse-wedstrijd tegen Moerse Boys in Zundert met 0-3 te winnen. Het bekerduel met Erp, de huidige nummer twaalf van de eerste klasse C, is donderdagavond om 20.00 uur op sportpark Parkzicht in Uden.
Overigens wacht de winnaar in de volgende ronde mogelijk het tweede elftal van UDI'19. Zij spelen tegelijkertijd uit tegen BMR in het Zuid-Limburgse Mheer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant