Paul van der Linden.
Paul van der Linden. Foto: Bianca van den Broek

Hypotheek Visie Uden voortaan Freek Hypotheek: 'Vertrouwd en persoonlijk'

Zakelijk 1.399 keer gelezen

UDEN | Hypotheek Visie aan het Mondriaanplein in Uden gaat sinds begin dit jaar verder onder de naam Freek Hypotheek. "De kwaliteit en service blijven hetzelfde", verzekert eigenaar Paul van der Linden.

Paul is al ruim 20 jaar financieel adviseur en gaat sinds 1 januari 2020 onder de vlag van Freek Hypotheek in Uden en Arnhem verder. Na ruim 16 jaar stapte hij van Hypotheek Visie over naar Freek Hypotheek, maar behalve de naam verandert er niets. "Freek staat voor de persoon die naast je staat en een arm om je heen slaat wanneer je het nodig hebt", vertelt hij. "Vertrouwd en persoonlijk." Klanten bijstaan en breed ondersteunen tijdens de belangrijke momenten van het leven staat voor Paul en zijn team voorop. "Wil je een huis kopen in Uden en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor. Wat betekent het voor je portemonnee wanneer je langdurig ziek wordt, een ongeluk krijgt of jij of je partner komt te overlijden? We zijn er voor onze klanten op allerlei vlakken, maar bijvoorbeeld ook wanneer je jouw hypotheek wil oversluiten of je relatie over is gegaan. Ook voor senioren zijn er veel mogelijkheden waarin we ons gespecialiseerd hebben." Het doel is dan ook om de klant van A tot Z te begeleiden bij zijn of haar hypotheek. "We geven persoonlijk advies en werken met Freek adviseurs om jouw hypotheek te regelen en zo nodig tussentijds te updaten. Of je nu je eerste huis koopt, groter wilt gaan wonen of gaat scheiden."

Financiële planning
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de financieel adviseur. "We specialiseren ons steeds verder op het gebied van financiële planning. We bieden niet alleen nu een goed advies, maar zijn er ook tijdens het traject zodra de hypotheek loopt. Dit heeft ook met een stukje service te maken. We willen klanten 'ontzorgen'." Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. "We willen onze klanten veel breder ondersteunen dan alleen bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Er verandert continu iets in het proces bij mensen, waardoor ze zichzelf bewust moeten zijn dat het consequenties kan hebben, mocht er iets gebeuren. In mijn optiek willen mijn relaties een woning, maar vooral het leven blijven leven zoals ze dat gewend zijn. Ook in omstandigheden als er iets gebeurd. Dit hoeft niet alleen zo te zijn wanneer de wens van mensen verandert, dit kan ook voorkomen bij wijzigingen bij je werkgever of zelfs de wet. Ik denk dat wij daar heel sterk in zijn." De kwaliteit en service uit zich ook in de vorm van snelheid. "Door goede contacten bij geldverstrekkers heeft Freek Hypotheek bijvoorbeeld de mogelijkheden om binnen twee tot drie weken duidelijkheid te verschaffen over het rondkomen van de financiering."

Online
Heb je vragen of ben je benieuwd wat je van Freek Hypotheek kunt verwachten? Via de website www.freekhypotheek.nl kun je terecht voor al je vragen en informatie. Het is via deze website ook mogelijk om een afspraak te maken. Ook kun je bellen naar 0413 256 111 of stuur een mail naar uden@freekhypotheek.nl. Freek Hypotheek bevindt zich aan het Mondriaanplein 61 - 63 in Uden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant