Boekel Sport ging met 5-0 onderuit in Meerssen

UDI'19 verliest thuis van Erp, Boekel Sport kansloos onderuit bij SV Meerssen

Voetbal 1.187 keer gelezen

De grootse stunt was er die van Erp dat met 1-2 won op Parkzicht in Uden. Boekel Sport was vrij kansloos tegen Hoofdklasser SV Meerssen en verloor met 5-0 na een 2-0 ruststand. Erp zien we terug bij de laatste acht en treft de winnaar van BMR – UDI'19 2. Dat duel dat werd afgelast.

Erp won op Parkzicht met 1-2. Al na tien minuten leidden de Erpenaren met 0-2 door treffers van Emiel van der Sanden en Ruud Delissen. De domper kwam na 15 minuten spelen al nadat Rens van der Steen rood kreeg voor een doorgebroken speler neer te leggen. Na rust kwam UDI'19 op 1-2 maar verder kwam het niet. De Udenaren eindigden zelf ook in ondertal in slotfase met een rode kaart na twee maal geel wegens commentaar op de leiding. Bij Erp speelde Youri Vissers weer 90 minuten mee na zijn kruisband operatie. Van der Sanden: "Vooral in de tweede helft ging het om strijd en dat is aan ons wel besteed. Mooie overwinning. Met werkvoetbal omdat we ruim een uur in ondertal speelden. Dat geeft nog extra voldoening."