Afbeelding

Gemeente komt bedrijven en inwoners financieel tegemoet

Algemeen 1.019 keer gelezen

UDEN | De maatregelen die we nemen om het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan, hebben financiële gevolgen voor bedrijven en inwoners. Daarom heeft de gemeente Uden, in overleg met de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB), besloten om inwoners en bedrijven de komende periode financieel te ontlasten.

Je ontvangt geen aanslagen, aanmaningen en dwangbevelen vanuit de BSOB, en openstaande bedragen tot 31 mei 2020 hoeven niet betaald te worden aan de BSOB. Ook worden extra financiële maatregelen genomen. Dat zijn de volgende:

  • Gemeente Uden verstuurt vanaf nu tot 31 mei 2020 geen legesnota's, facturen en dergelijke aan bedrijven
  • Zowel voor bedrijven, inwoners, verenigingen en maatschappelijke organisaties geldt dat zij uitstel van betaling kunnen krijgen van al ontvangen facturen, als deze door de coronacrisis niet betaald kunnen worden. Is dit het geval? Neem dan via mail contact op met de gemeente: ondernemersencorona@uden.nl
  • Facturen met leges voor evenementen en activiteiten die afgelast zijn of nog afgelast worden, worden niet toegestuurd of hoef je niet te betalen. Geldt dit voor jou? Neem contact op met de gemeente als je al een factuur heeft ontvangen via ondernemersencorona@uden.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant