Afbeelding

Wie gun jij een gratis pannenkoek? Udenfonds, Alledaags Geluk en De Koekenbakkers verrassen ouderen

Algemeen 1.093 keer gelezen

UDEN | Het is vandaag Nationale Pannenkoekendag. Niet eentje zoals andere jaren, natuurlijk. Udenfonds, Alledaags Geluk en De Koekenbakkers wilden er toch wat mee doen, en slaan de handen ineen om voor een geluksmoment te zorgen: gratis pannenkoeken voor 100 ouderen.

"Wij willen en gaan iets doen voor onze oudere medemens in deze bijzondere periode", vertelt Brigitte Litjens van Alledaags Geluk. "Door de meest recent gekozen maatregelen zijn er kwetsbare ouderen die alleen thuis zijn komen te zitten en die geen bezoek mogen ontvangen. Daarnaast mag de maaltijdservice, zoals zij dat gewend waren, niet meer leveren. Met name de ouderen in de Carolushof en de Odiliaflat in Uden worden hiermee zwaar getroffen." Samen met het Udenfonds en De Koekenbakkers geeft Alledaags Geluk daarom één maaltijdbox van twee naturel pannenkoeken en een bakje poedersuiker gratis weg. Ook geven ze 'Nagenieten' weg, met 25 vragen voor een positieve terugblik op een dag. "Juist om in deze tijd de kleine mooie momentjes te blijven waarderen!"

Geef iemand op
Ken jij ook een oudere in je netwerk of via via, die dit echt kan gebruiken? Vul dan het formulier in. "Wij kunnen 100 mensen hiermee verblijden dus geef snel een naam door van de oudere die jij wil verrassen. Wij bezorgen aankomende dinsdag, woensdag en donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur. Wij bereiden en bezorgen de pannenkoeken volgens de richtlijnen van het RIVM."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant