Afbeelding

Het Udens Weekblad denkt mee met ondernemers: mail of bel ons gerust

Algemeen 1.501 keer gelezen

UDEN | Economisch breken er lokaal spannende tijden aan. Onze redactie en verkoopteam denken graag creatief mee. Wij staan voor u klaar met raad en daad; zeker nu! Wij willen ondernemers graag helpen.

U gaat maaltijden bezorgen, maar hoe maakt u dat breed bekend? U biedt artikelen uit uw winkel tijdelijk aan via een webshop, hoe bereikt u in één klap het hele dorp? U biedt alternatieve activiteiten aan gedurende de crisis en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk inwoners. Hoe gaat dat in zijn werk?

Udens Weekblad huis-aan-huiskranten op woensdag
De lokale krant het Udens Weekblad heeft een enorm krachtig platform om te blijven communiceren met uw klanten, achterban en inwoners. De krant heeft een oplage van 31.000 huis-aan-huiskranten op woensdag in Boekel, Nistelrode, Odiliapeel, Uden, Venhorst, Volkel, Zeeland, maar ook online.

Bereik in één klap het hele dorp online
Onze Facebookpagina biedt maar liefst ruim 7.100 likes, ons Twitteraccount heeft dik 1.400 volgers en ook Instagram gaat richting de 600 volgers. Op kliknieuws.nl bedienen wij dagelijks meer dan 25.000 lezers!

Vragen over mogelijkheden print en online
Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen van der Horst of Erik Kerkhof:

Bel Jeroen van der Horst via 0413 74 59 96 of mail j.vanderhorst@uitgeverij-talvi.nl
Bel Erik Kerkhof via 0413 74 59 85 of mail e.kerkhof@uitgeverij-talvi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant