Afbeelding
Foto: Peter Noy

Slabroekweek dit jaar van vijf naar vier dagen

Algemeen 1.091 keer gelezen

UDEN | De organisatie van de de kindervakantieweek van Uden, de Slabroekweek, is ondanks de onzekere tijden en vele afgelastingen op de achtergrond toch bezig met de voorbereidingen van de nieuwe editie van de Slabroekweek. Deze vindt plaats in de week van 17 augustus. Wel is er één verandering: dit jaar duurt de Slabroekweek vier dagen in plaats van vijf dagen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen in de toekomst ook nog kunnen genieten van sport en spel in de Udense bossen, heeft de organisatie besloten om vanaf dit jaar de Slabroekweek met een dag te verkorten. Daarmee hopen ze dat het eenvoudiger wordt om voldoende vrijwillige leiding en nieuwe medewerkers voor de organisatie aan te trekken. De Slabroekweek duurt dit jaar daarom van maandag 17 augustus tot en met donderdag 20 augustus.

Inschrijven
Na de vorige editie is de organisatie al snel weer bij elkaar gekomen om het nieuwe thema 'Geklungel in de Jungle' vorm te geven.De digitale voorinschrijving van de week start dit jaar voor individuen en groepen op woensdag 8 april. Met een individuele voorinschrijving zijn kinderen verzekerd van deelname als er één of meerdere personen (18 jaar of ouder) zich aanmelden om twee of meerdere dagen mee te helpen als leiding tijdens de Slabroekweek. Voor een groepsinschrijving gelden andere voorwaarden. Het is denkbaar dat voor de reguliere inschrijving de schoolfolder dit jaar niet via de scholen verspreid kan worden. Een digitale versie zal in dat geval te zijner tijd beschikbaar zijn via de website. Een inschrijfformulier kan daar dan ook gedownload worden. Kijk voor alle informatie en de digitale voorinschrijving op www.slabroekweek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant