Logo kliknieuws.nl/uden

Online repareren met het Repair Café

  •   keer gelezen

UDEN | Omdat het maandelijkse Repair Café in MuzeRijk niet door kan gaan, wordt er op woensdag 8 april om 13.00 uur een online meeting gehouden. Repair Café vrijwilligers geven online adviezen en helpen je op afstand bij reparaties.

Voor de meeting wordt het online programma ZOOM gebruikt. Deelnemers aan het online Repair Café dienen de app van ZOOM te installeren op hun smartphone of tablet. Downloaden kan in de Google Play Store of in the App store voor een iPad. Je kunt ook deelnemen via de computer. Via zoom.us kun je daar de software te downloaden.

Je maakt op deze manier kennis met een andere manier van communiceren, en je ontmoet en spreekt elkaar. Ook worden reperatie-adviezen gegeven. Indien iemand een kapot apparaat heeft, dan kan dat besproken worden. Dan kan getoond worden hoe je dit op Internet kunt opzoeken om zelf aan de gang te gaan. Of direct adviezen krijgen van Repair Café vrijwilligers. Ook kun je terecht voor instructies voor bediening

De meeting zaal is open vanaf 12.45 uur. Het meetingnummer is 396 005 171. Om te laten zien hoe ZOOM werkt heeft het Repair Café filmpjes gemaakt die helpen er goed mee om te gaan. Voor Android klik hier. Voor iPad klik hier. Voor Windows PC klik hier.

Meer berichten