Logo kliknieuws.nl/uden

Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

  •   keer gelezen

UDEN | De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn nu 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.

Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei. Nu beschikbaar in de Apple App Store en binnenkort ook in de Google Play Store.

De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als Rinkeldekink van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras, maar ook te ontdekken boeken als Post voor Rus Ordelman van Bette Adriaanse, De mentor van Tessa Kollen en Mindgym?work-outs van Wouter de Jong.

De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als Stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als Toverhanden van Chris Winsemius en Alaska van Anna Woltz.

Meer berichten