Afbeelding

Medewerkers basis- en speciaal onderwijs en kinderdagverblijven met klachten welkom voor coronatest

Algemeen 12.665 keer gelezen

Alle medewerkers met klachten in het basis- en speciaal onderwijs en de kinderdagverblijven zijn voor een coronatest welkom bij de GGD Hart voor Brabant. De GGD heeft hiervoor teststraten ingericht in Uden, Tilburg en Rosmalen.

Met deze teststraten heeft de GGD voldoende capaciteit om medewerkers met klachten op corona te testen. Ook ZZP'ers werkzaam in het basis- en speciaal onderwijs kunnen op afspraak in een van de teststraten terecht. Men kan een afspraak maken via de website https://www.ggdhvb.nl/coronatestzorg

Wanneer ben je welkom voor een test bij de GGD?
Je kunt als medewerker getest worden op het coronavirus bij de GGD:
•    Als je meer dan 24 uur klachten (symptomen) hebt die passen bij de ziekte veroorzaakt door COVID-19.
•    Als je als zorgmedewerker werkzaam bent buiten het ziekenhuis OF wanneer je werkzaam bent in het basis- of speciaal onderwijs of een kinderdagverblijf.
•    Als je door een bedrijfsarts of instellingsarts bent doorverwezen en aangemeld bij de GGD (als werknemer heb je recht op contact met de bedrijfsarts).
•    Heb je geen bedrijfsarts, is er geen instellingsarts, ben je als ZZP'er werkzaam in de zorg of basis- en speciaal onderwijs of een kinderdagverblijf? Dan kom je in aanmerking voor een test op corona nadat je bent aangemeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant