Rinie Bosch met zijn asperges en aardbeien in de hand. (foto: Ad van de Graaf)
Rinie Bosch met zijn asperges en aardbeien in de hand. (foto: Ad van de Graaf)

'Asperges komen elke dag vers van het land'

Algemeen 3.829 keer gelezen

UDEN/MARIAHEIDE | Nu we in een tijd leven dat we niet naar een restaurant kunnen om daar te genieten van een diner, doen we dat massaal thuis met heerlijke streekproducten die we vers bij de boer gaan kopen. Nu de aspergeperiode weer is aangebroken, is het tijd om daar volop van te genieten. Zo vers van het land klaargemaakt om mee naar huis te nemen in de boerderijwinkel van Rinie en Jolanda Bosch in Uden/Mariaheide.

Al heel veel mensen hebben de weg gevonden naar het bedrijf Rinie Bosch Asperges waar je deskundig advies krijgt hoe je het beste de asperges kunt verwerken. De asperges worden van half april tot 24 juni aan huis verkocht.
Sinds 1990 teelt de gedreven tuinder zijn asperges op de velden die gelegen zijn bij zijn woning. De asperges worden gestoken in de volle grond en de aspergebedden worden bedekt met zwart/wit folie om zo een betere kwaliteit te waarborgen. In hun boerderijwinkel worden de asperges geschild en ongeschild verkocht.
Daarnaast is de winkel gevuld met allerlei verse streekproducten zoals aardbeien, krielaardappelen, beenham, verse eieren en diverse witte wijnen.
Zo maak je in een keer je boodschappen compleet.

Steun de lokale ondernemer
Onder het motto 'Steun de lokale ondernemer' ben je van harte welkom bij de Aspergeboerderij van Rinie Bosch aan de Duifhuizerweg 5 in Uden/Mariaheide. Uiteraard zijn er in verband met het Coronavirus (COVID-19) de nodige veiligheidsmaatregelen genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant