Afbeelding

Asieldier van de week: katje Joy

Human Interest 386 keer gelezen

Dit is onze knappe Joy, ze is 2 jaar. Joy is wel een portretje, je moet Joy goed kunnen lezen dan heb je een heerlijk katje. Joy kan slecht omgaan met teveel prikkels, daarom zoeken wij een rustig huisje voor Joy waar geen kinderen of dieren in wonen. Joy is een lieve, grappige, actieve, nieuwsgierige en lekker eigenwijze poes. Ze moet in een katproof

tuin kunnen want ze moet haar energie kwijt kunnen. Ze knuffelt ook graag en heeft graag aandacht tot ze er genoeg van heeft en dan moet je haar signalen niet negeren. Interesse? Mail naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Ieder jaar opnieuw belanden honderden kittens bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Nageslacht van verwilderde katten, boerderijkatten en huiskatten. Buiten geboren of harteloos gedumpt. Letterlijk als 'oud vuil' uit de auto gegooid of in een dichtgeplakte doos op een plek achtergelaten. Velen zijn door alle ontberingen ziek en zwak of hebben uiteenlopende gebreken. Jij kunt bijdragen aan het stoppen van dit dierenleed, door je eigen kat te laten castreren of steriliseren. Hokazo: "Natuurlijk blijven wij ons onverminderd inzetten voor alle gevonden hummels. Maar alleen als we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen we een begin maken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant