Logo kliknieuws.nl/uden
Horecagelegenheden in Uden houden een online bingo vol entertainment.
Horecagelegenheden in Uden houden een online bingo vol entertainment.

De Ujese Bingo Show voor en door horeca

  •   keer gelezen

UDEN | De lokale horeca in Uden houdt aanstaande zaterdag de Ujese Bingo Show. Deze online-avond is te volgen via een livestream op Facebook of Youtube en begint om 19.30 uur. Het betreft een avondvullend programma.

door Moniek Jaspers

Stefan Veen, eigenaar van Bistro Gossimijne in Uden komt samen met Sergeant Peppers Uden, Stadscafé Ons Caffeej en Café 't Stulpke met het initiatief om De Ujese Bingo Show te houden. "Uden wordt tegenwoordig gezien als coronaplaats. Het is tijd om Uden ook weer een keer in positief daglicht te zetten. Ik mis het gehele sociale gebeuren dat de horeca normaal gesproken biedt. Daarom gaan we zaterdagavond een gezellige avond houden door en voor de Udense horeca", aldus Stefan.

Hoe werkt het?
De Ujese Bingo Show zal volledig veilig volgens de maatregelen van het RIVM gehouden worden. Alles wordt op locatie gefilmd en kan vervolgens thuis live gestreamd worden via televisie, laptop, iPad of telefoon. Ook de bingokaarten zijn digitaal. Bij het hebben van bingo is het de bedoeling een WhatsAppje te sturen naar het callcenter waar de bingo wordt gecontroleerd. Het telefoonnummer zal onder in beeld te vinden zijn. Als je hebt gewonnen zul je gebeld worden en live in de uitzending komen. Er zijn 150 prijzen te winnen, variërend van een cadeaubon van deelnemende horeca bedrijven tot een all-inclusive diner voor vier personen bij Oonivoo.

Entertainment
Uiteraard is ook aan de presentatie gedacht. De bingo wordt gehost door ervaren Ujese spreker Marco van Hooft en zanger Dennis Bakker. Ook Adjudant van CV De Pepper Joost van der Spoel en Joost van Oort zullen aanwezig zijn voor entertainment. Met z'n vieren zorgen zij voor de presentatie, het draaien van de balletjes en het draaiende houden van het callcenter. Daarnaast is er ook een DJ aanwezig en zijn er live optredens. Uiteraard kan een hapje en drankje niet ontbreken. De meeste horecazaken zullen een speciaal bingopakket samenstellen om af te halen of te laten bezorgen. Keuze genoeg dus. Voor meer info of om kaartjes te kopen, ga naar uje.debingoshow.nl.

Meer berichten