Logo kliknieuws.nl/uden

BillyBird Park Hemelrijk weer geopend voor leden met reservering

  •   keer gelezen

VOLKEL | BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is sinds vandaag 13.00 uur weer geopend voor leden met een reservering op datum en tijdslot. Leden kunnen reserveren via de website. Er is vandaag ruimte voor 500 bezoekers op het park. Zonder lidmaatschap en reservering spontaan naar het park komen, zit er voorlopig niet in.

Het recreatiepark heeft vrijdagochtend groen licht gekregen van gemeente Uden en  is open met strandbad en buitenspeeltuinen. De horeca is beperkt open voor afhaalbestellingen. Over het hele park staan picknicktafels, zodat mensen voldoende afstand kunnen houden. De binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Ballenfabriek, de achtbaan, de bootjesglijbaan en de waterfietsen blijven voorlopig gesloten. Parkmanager Maarten Derks: "De gemeente heeft ons het vertrouwen gegeven dat wij goed omgaan met de richtlijnen. Het is nu de verantwoordelijkheid van ons en onze leden. De eerste gasten zijn weer binnen en alles verloopt rustig. We zijn de afgelopen tijd ontzettend druk geweest met alle collega's om het park 'coronaproof' te maken. We hebben extra corona regels opgesteld en maatregelen genomen in het park. Voor vandaag zijn er nog enkele plekken vrij, maar voor morgen zitten we al vol. Geen reservering betekent geen toegang." 

Online
Leden kunnen hun bezoek twee dagen van te voren online reserveren. Voorlopig zijn er nog geen tickets te koop voor bezoekers die geen lidmaatschap hebben. Zodra het park deze tickets wel weer verkoopt, communiceren zij dit via hun Facebookpagina en website. "Onze leden zijn voor ons het allerbelangrijkst. Door onze leden als eerste te laten reserveren en extra toezicht te houden, hopen we de bezoekersstroom zo goed mogelijk te kunnen reguleren en op termijn stapje voor stapje uit te bereiden."

Meer berichten