Afbeelding

Help jij Surprise bij het laatste stapje?

Algemeen 495 keer gelezen

Deze mooie zwarte meid is Suprise, ze is van 2015. Suprise zit al weer enige tijd bij Hokazo omdat ze of niet zichtbaar was of mensen toch voor een andere kleur kiezen. Zou dit te maken met dat zwarte katten ongeluk zouden brengen? Dat is een fabeltje, zwarte katten beschermen ons juist tegen onraad.

Suprise is een angsthaasje maar al ver gevorderd in haar socialisatieproces. Ze pakt vloeibaar snoep van je vingers en kruipt niet weg voor ons. Maar om te zorgen dat deze lieve poes het laatste stapje maakt, moet ze echt een eigen huisje krijgen waar ze in alle rust 'om' kan gaan. Interesse? Mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Nu de situatie rondom het Coronavirus gelukkig iets rustiger lijkt te zijn, wil dierenopvangcentrum Hokazo de deuren graag weer openen voor bezoekers. "Voorlopig ontvangen we onze klanten nog uitsluitend op afspraak, zodat we bezoek goed kunnen spreiden. Wil je kennis komen maken met één van onze honden of katten, mail of bel dan dus eerst. We bekijken dan samen of we een mogelijke match hebben en maken – als dat zo is – een afspraak binnen onze openingstijden." Mail admin@hokazo.nl of bel 0412-3260546. De dieren staan op www.facebook.nl/hokazo of www.dierenasiels.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant