Afbeelding

Nieuw initiatief bewoners Uden-Oost: 'Oost kookt voor Oost'

Human Interest 1.146 keer gelezen

UDEN | Vanuit De Protestantse Kerk Uden-Veghel in Oost verzorgen een aantal enthousiaste actieve bewoners uit Uden-Oost sinds vorige week maaltijden voor bewoners uit de omgeving. Het is bedoeld voor bewoners die extra kwetsbaar zijn in deze periode van Corona, bijvoorbeeld ouderen of bewoners die ziek zijn en die niet of niet volledig terug kunnen vallen op hun eigen netwerk.

Het initiatief is in samenwerking met bewoners uit de wijk, Uden naar de Toekomst, het Udenfonds, Ons Welzijn, OranjeRijk en De Protestantse Kerk Uden-Veghel mogelijk gemaakt. De dagen waarop je een maaltijd kunt afhalen zijn: maandag, woensdag en vrijdag. Afhalen kan tussen 12.30 uur en 14.00 uur, bezorgen kan tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

Kosten
De kosten per maaltijd zijn 2 euro. Om een beetje een goede inschatting te maken van hoeveelheden is het belangrijk dat je je aanmeldt via telefoonnummer 06 14 34 27 69 of mail marjorie.jessurun@ons-welzijn.nl. Je kunt dan ook aangeven of je een maaltijd bezorgd wil hebben. In verband met de RIVM maatregelen wordt bezorgd tot aan de deur en bij afhalen is het de bedoeling dat je rekening houdt met een afstand van 1,5 meter tot de vrijwilligers en elkaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant