Herpinia.
Herpinia.

Kennismaken met... Julien van Hintum (Herpinia)

Voetbal 1.865 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers/scheidsrechters uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag maken we kennis met Julien van Hintum, doelman van Herpinia.

Naam: Julien van Hintum
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Herpen
Beroep/school: Student Ondernemerschap en Retail Management aan de HAN in Nijmegen.
Club: Herpinia
Positie: Keeper
Sterke punten: Ik denk dat ik het met mijn lengte veel spelers moeilijk kan maken, met mijn ‘Inspector Gadget’ uitschuifarmen en -benen wil ik er nog wel eens een mooie redding uitgooien. Tevens ben ik blij met mijn trap.
Mindere punten: Ik heb in rustige wedstrijden wel eens moeite mezelf te blijven concentreren.
Favoriete club: In Nederland is dat PSV, internationaal is dat Liverpool.
Beste speler op de regionale velden: Job van Roosmalen. Hij snapt het spelletje en weet altijd het beste uit zichzelf te halen.
Beste speler van de wereld: Lionel Messi, zonder twijfel.
Slechtste verliezer die je kent: Ik denk dat ik dat zelf ben, als we achterstaan en het loopt niet kan ik daar heel slecht tegen.
Beste trainer van de regio: Ik heb in mijn tijd bij de senioren veel geleerd van Maarten Hendriks, eerst bij het tweede elftal en sinds dit seizoen bij het eerste. Een fijne, rustige trainer die goed in de groep ligt.
Mooiste sportpark van de regio: Dan moet ik toch kiezen voor het sportpark van DAW. Een prachtige kantine met een mooi uitzicht over het hoofdveld, dat er altijd goed bij ligt. Ik ben dan ook geen fan van wedstrijden op kunstgras.
Gezelligste kantine: In de kantine van Herpinia is het altijd gezellig!
Welke muziek in de kleedkamer: Voor de wedstrijd hou ik van muziek die de boel oppept, hardstyle werkt voor mij het beste daarin. Na de wedstrijd maakt het me niet zo veel uit en kan ik naar alle genres luisteren.
Mooiste shirt regionaal: Het oranje keeperstenue van Herpinia.
Voorbeeld in de voetballerij: Tomáš Vaclík
Hoogtepunt als voetballer: Bij de senioren heb ik helaas nog niet echt hoogtepunten mee mogen maken. In de jeugd heb ik jarenlang met mijn vrienden op een redelijk niveau mogen voetballen en zijn we heel vaak kampioen geworden.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Arian ‘Adriano’ van Erp die met een omhaal scoorde tegen Ulysses.
Dromen in het voetbal: Hopelijk vrij van blessures blijven en zo lang mogelijk kunnen genieten van het spelletje. Op welk niveau dan ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant