De fotostudio van Ad van de Graaf Fotografie.
De fotostudio van Ad van de Graaf Fotografie.

Maak je pasfoto bij Ad van de Graaf Fotografie

Algemeen 1.051 keer gelezen

UDEN | Pastfoto nodig terwijl je wacht? Dan ben je van harte welkom bij Ad van de Graaf Fotografie, gevestigd in De Fotostudio Uden aan de Burgemeester Buskensstraat 15a in Uden.

"Ik maak binnen een paar minuten een uitstekende pasfoto die voldoet aan alle officiële criteria", vertelt Ad van de Graaf. "In de fotostudio maak ik een foto van je waarna de foto’s worden afgedrukt. Ik beschik over een beroepsmatig pasfotosysteem waardoor ik direct de pasfoto kan printen." Normaal betaal je voor een setje pasfoto’s 10 euro met daarbij nog extra een digitale portretfoto. Maar nu krijg je in de maand juni een korting van maar liefst 30 procent. Je betaalt nu maar 8 euro.

De openingstijden voor het maken van de pasfoto’s zijn:
Maandag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18:30 uur.

Kun je niet op deze tijden dan is dat geen probleem, maak dan even een telefonische afspraak. Dit kan via telefoonnummer 06 53 21 64 28. Ad: "Daarnaast bied ik ook de oplossing voor mensen die door hun fysieke beperking niet in staat zijn om zelfstandig naar de studio te komen. In woonzorgcentra en andere zorginstellingen kom ik op aanvraag naar toe, om van de bewoners pasfoto’s te maken. Maar ook bedrijven, sportclubs of verenigingen zijn welkom in de studio voor bijvoorbeeld een sportpas of bedrijfspasje. Indien je dat wenst kom ik naar het bedrijf toe zodat de medewerkers maar enkele minuten van het werk worden gehouden." Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant