Directeur Yves Luca (links) en Leon Deijnen. (foto: Henk Lunenburg)
Directeur Yves Luca (links) en Leon Deijnen. (foto: Henk Lunenburg)

Leon Deijnen treedt toe tot directie Quintes

Zakelijk 3.073 keer gelezen

UDEN | Leon Deijnen trad onlangs toe tot de directie van Quintes Assurantiën in Uden. Leon is erg actief in de Udense samenleving en nauw betrokken bij het regionale bedrijfsleven. Bij Quintes gaat hij het zakelijke relatiebeheer verder professionaliseren en ondernemers adviseren omtrent het realiseren van hun doelstellingen.

“Leon heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd, wat hij met bewezen succes in heeft gezet om zijn klanten verder te helpen", vertelt Yves Luca. Yves vormt samen met Leon de directie en is blij dat een bekend Udens gezicht bij Quintes het team versterkt. "Mensen kennen Leon als de voorzitter van de businessclub van UDI'19 en/of uit de lokale politiek."

Leon werkte de afgelopen 7 jaar bij Lanschot Chabot uit Den Bosch, waar hij voornamelijk bedrijven in het grootzakelijke segment adviseerde op het gebied van risicomanagement. Onlangs werd hij door Quintes benaderd. De groeiambities van het Udense assurantiekantoor spraken hem meteen aan. "Quintes heeft gezien haar omvang een sterke marktpositie bij de verzekeraars bereikt, om op die manier de beste mogelijke dienstverlening voor haar klanten te bedingen. Ik word verantwoordelijk voor de commercie. Eerst er voor zorgen dat het relatiebeheer voor bestaande relaties op topniveau is om vanuit daar nieuwe bedrijven uit de regio te gaan benaderen. Ondanks dat we flink aan het groeien zijn, wil ik nog steeds pal naast onze ondernemers staan om met hen te sparren over alle uitdagingen die op hun pad komen." Aandacht en ontzorgen vindt hij erg belangrijk. "Wat zijn je groeidoelstellingen? Hoe wil je dat gaan bereiken? Welke mogelijke risico’s komen we onderweg tegen? Hoe gaan we samen uw ambities realiseren?” Als aandeelhouder ervaart Leon dezelfde kansen en bedreigingen als de ondernemers welke hij adviseert. Dit alles onder Leon’s motto van verkennen, voorkomen en waar nodig dan pas verzekeren.

"Bij Quintes nemen we ondernemers bij de hand en helpen we elkaar verder. Iets wat zeker in deze bizarre tijd belangrijk is. Inmiddels krijgen steeds meer bedrijven gelukkig weer een vollere bezetting en weet men om te gaan met de situatie omtrent COVID-19." Achter de schermen is Quintes echter al die tijd druk doende geweest om klaar te blijven staan voor haar relaties. “Juist in moeilijke tijden is aandacht en advies immers van essentieel belang. We hebben namelijk gemerkt dat ondernemers juist nu extra innovatief worden en dat er veel vragen zijn over hoe deze nieuwe plannen opgezet dienen te worden. Quintes draagt graag een steentje bij inzake het vinden van de meest optimale oplossingen. “We hebben een geweldig team met deskundige collega’s klaar staan om financiële gemoedsrust aan onze relaties te geven", aldus Leon.

Quintes heeft met meerdere kantoren een landelijk dekking en staat met raad en daad dichtbij haar klanten. De verkregen collectieve inkoopkracht wordt door Quintes gebruikt om de best mogelijke voorwaarden, service en premiestelling voor haar relaties te realiseren. Je vindt Quintes aan de Velmolenweg 52 in Uden. Kijk voor meer informatie op www.Quintes.nl. Quintes, een zorg minder!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant