Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Koffie- en Cultuurdagen bij Naat Piek

Algemeen 1.037 keer gelezen

UDEN | Afgelopen zaterdag is een enthousiast groepje kinderen in de basisschoolleeftijd gestart in het openluchttheater met een speltraining van Janice Bongers als kennismaking met Toneel en met Naat Piek. Ook werd voor de tweede keer de tweewekelijkse Koffie- en Cultuurdagen bij Naat Piek georganiseerd.

De Comediantjes (9 - 15 jaar) hebben op zondag weer gerepeteerd voor de voorstelling ‘De versteende reus van Slabroek’ die (in plaats van in mei) nu begin september in première gaat onder leiding van regisseur Ellen Dorland en regieassistente Sascha Jeurninck. Tevens zijn een aantal spelers op zaterdag en koopzondag in het winkelcentrum te vinden. Misschien heb je hen al ontdekt.

Naat Pieks Koffie- en Cultuurdagen
Deze editie van de Koffie- en Cultuurdagen konden de kleurrijke schilderijen van Frans Geenen van Just Frans Art uit Odiliapeel op het terras voor het Pnemgebouw worden bewonderd. Helemaal nieuw waren de beschilderde veldbedden, die waren gemaakt voor festival Fabrique Magnifique. Er was een warme belangstelling voor en er werd zelfs een schilderij verkocht. Aan de rand van het bos na het wandelen/lopen/fietsen even verrast worden en/of kennismaken met Naat Piek sprak velen aan. Het volgende weekend van de Koffie- en Cultuurdagen is op 4 en 5 juli van 11.00 tot 16.00 uur. Op 4 juli vind de tweede speltraining plaats van 10.00 tot 11.30 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant