Asieldier van de week: Chaplin

  •   keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Chaplin. Dit zwart-witte mannetje, genaamd Chaplin, dankt zijn naam aan zijn snorretje. Geschatte geboortedatum is 1-11-2019.

Chaplin heeft in zijn leven weinig contact gehad met mensen. Hij liet duidelijk merken dat hij niet van ons gediend was. Hij zit nu in een pleeggezin waar hij wel speelt met muisjes en balletjes.

In het pleeggezin zitten nu wat jongere kittens, hier zoekt hij niet echt contact mee. We denken

dat Chaplin beter op zijn plek is in een rustige omgeving, zonder honden en kleine kinderen. Met baasjes die hem alle tijd van de wereld geven om te ontdooien en hem respecteren zoals hij is. Interesse? Mail dierenasiels@hokazo.nl..

Hokazo nieuws
Het kittenseizoen is begonnen en de eerste kittens bij dierenopvangcentrum Hokazo zijn alweer geplaatst bij hun nieuwe baasjes. Bij de pleeggezinnen zitten er nog een hoop die binnenkort online komen en geplaatst kunnen worden. Er zijn ook nog een aantal wat oudere kittens, die helaas niet het geluk hebben gehad om jong gevonden te worden. Ze hebben daarom een achterstand in hun socialisatieproces, maar gaan er zeker ook komen met veel geduld en aandacht. Denk ook eens aan hen. Want die lieve kleine kittens worden ook groot. Kijk voor onze volwassen katten en kittens op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Meer berichten