ZomerDeal

ZomerTopper! Barbecuepakket de Luxe, gratis bezorging (t/m 25 km) + afwas voor maar €13,95 p.p.

  •   keer gelezen

Plannen voor een barbecue, maar kijk je op tegen het boodschappen doen, het opruimen en afwassen? Partyservice in Stijl heeft dé oplossing! Het Osse bedrijf komt een luxe barbecuepakket zowel brengen als ophalen in een straal van 25 km. Partyservice in Stijl neemt borden, bestek en servetten mee en doet zelf de eindafwas. Je betaalt nu maar €13,95 per persoon (52% korting). Let op, de prijs is per persoon en de deal geldt alleen bij minimaal 4 personen. 

Partyservice in Stijl staat voor kwaliteit. In het luxe barbecuepakket vind je een mix van vlees, vis, salades en ook worden stokbrood met kruidenboter en sauzen geleverd. Loopt het water ook al in je mond bij de gedachte aan allemaal lekkere verse producten? Bel je vrienden, collega’s of vrienden, organiseer zonder stress een geweldige barbecue en leg je gasten in de watten!

Inhoud Barbecue de Luxe pakket per persoon
6 stuks vlees, 2 stuks vis, 6 verschillende salades, 3 koude sauzen en satésaus:

Zalmfilet met safraanboter, botervis met knoflookboter,Kipsaté, saté van varkenshaas, huisgemaakte runderhamburger, pittig gekruide spareribs, kipfilet met cayunkruiden, BBQ worst.Tomaatsalade met vinaigrette mediterrane, aardappelsalade, tropicalsalade (zoete preisalade), frisse komkommersalade, huzarensalade, witte koolsalade.Cocktailsaus, truffelmayonaise, knoflooksaus.Het geheel wordt uitgebreid met stokbrood, kruidenboter, satésaus.
Wil je direct vouchers bestellen voor deze goed verzorgde barbecue? Koop ze snel op www.dorpsdeals.nl/product/barbecuepakket-de-luxe-thuisbezorgd-afwas!

Leuke tip! 
Wist je dat de eigenaar van Partyservice in Stijl ook de eigenaar van Beachclub de Maashorst in Schaijk is? De Maashorst is een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Je kunt ook heerlijk genieten bij de plassen van Hofmans/Recreatieoord de Maashorst aan de Palmstraat 7 in Schaijk. Daar opende Beachclub de Maashorst op 1 juni de deuren.
Om kennis te maken met Beachclub De Maashorst is er een mooie openingsdeal:
www.dorpsdeals.nl/product/openingsdeal-beachclub-de-maashorst

Partyservice in Stijl
Griekenweg 19 A
5342 PX Oss
E: info@partyserviceinstijl.nl
T: 06 – 50 63 19 47
Website: www.partyserviceinstijl.nl
Facebook: @partyserviceinstijl

Meer berichten