Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.
Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen. (Foto: )

Rijbewijskeuringen locatie Boxmeer Klooster Elsendael

  •   keer gelezen

BOXMEER | Elke maand biedt VoorKeur medische keuringen aan voor automobilisten en chauffeurs. Uit deze keuringen moeten blijken of men nog bekwaam genoeg is om achter het stuur te kruipen. De eerst volgende keurdatum is vrijdag 3 juli, bij het Elsendael klooster aan de Dokter Peelenstraat in Boxmeer. 

Deze keuringen gaan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan direct online via www.voor-keur.nl. Kies bij locatie keuze Boxmeer Klooster Elsendael. 

Beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen bij VoorKeur terecht. Dit geldt ook voor automobilisten (75+) die het rijbewijs willen verlengen, of wanneer er sprake is van een andere medische keuring. Eerst volgende keurdatum is 3 juli. U kunt bij VoorKeur meteen terecht en u hoeft niet te wachten.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, kunt u de afspraak maken. Op deze locatie maakt de arts uiteraard gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden.

Heeft u een COVID-19 (reis) verklaring nodig, of wilt u gewoon weten of u antistoffen heeft van het virus, dan kunt u dit ook laten testen. Prijs € 30 in combinatie met keuring, los € 45,00. COVID-19 verklaring € 25,00. Bent u geïnteresseerd, of wilt u het combineren met de keuring? Dan kunt u mailen: info@voor-keur.nl.

Meer berichten