Logo kliknieuws.nl/uden

Trap-in: geen fietstocht, toch 30.000 euro voor projecten

  •   226 keer gelezen

UDEN | Op Tweede Pinksterdag kon er geen fietstocht worden georganiseerd vanwege Corona. Toch kan er nu een totaalbedrag van 30.000 euro worden uitgekeerd aan de vijftien projecten.

Dit is mogelijk gemaakt door enkele grote sponsors en een geldinzamelingsactie die afgelopen juni op touw werd gezet door de organisatie van de Trap-in. Met dank aan alle vrienden, vrijwilligers, sponsors en donateurs van de Trap-in en de enthousiaste inzet van Harrie van Duijnhoven en Martien van Kessel kan nu toch nog een bedrag van 2000 euro per project worden uitgekeerd.

Geen verloren jaar
Het bestuur is blij dat hierdoor geen verloren jaar is ontstaan en dat editie 46 door dit mooie resultaat met een goed gevoel kan worden afgesloten. De hulp komt goed van pas nu veel projecten vanwege Corona in zwaar weer terecht zijn gekomen. De lockdown heeft daar flinke gevolgen voor de projecten. Er is geen werk, geen inkomen, geen financieel vangnet, waardoor er honger heerst. Het bestuur van de Trap-in hoopt volgend jaar op Tweede Pinksterdag, 24 mei 2021, weer onder normale omstandigheden de fietstocht te kunnen organiseren voor nieuwe projecten.

Meer berichten